fbpx

Tandreglering i Göteborg

Home / Estetisk tandvård / Tandreglering i Göteborg

Tandställning

De flesta människors tänder blir naturligt sneda. Tandreglering kan rätta till detta genom att justera positionen av tänderna. Det ger en korrekt tuggfunktion, minskar slitage och karies samt ger ett vackert leende. Ett leende kan förändra allt!

Ditt självförtroende. Ditt synsätt. Ditt liv.

Tandreglering med Invisalign

Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. I efterhand kommer du att byta tandskena varje vecka, vilket resulterar att de till slut når den beräknade och slutliga positionen. På detta sätt kan Invisalign förvandla ditt leende utan att störa din vardag.

Så här går det till

Innan din behandlingsplan kan tas fram, skannar vi dina tänder och tar fram ett digitalt avtryck av dina tänder. Detta för att avgöra om de kan regleras med hjälp av Invisalign. När det blivit bekräftat upprättas en detaljerad plan på hur behandlingen ska gå tillväga, med hjälp av ett 3D-verktyg. Här kan vi enkelt visualisera hur dina tänder kommer förflyttas under behandlingens gång. Därmed kommer du att kunna se hur det eventuella resultatet kan bli innan behandlingen påbörjats!

När du väl inlett din Invisalignbehandling kommer du att bära varje uppsättning specialgjorda tandskenor i 7-dagars perioder, tills tänderna når den beräknade och slutliga positionen.

Vad kommer behandling att kosta?

Kostnaden för tandreglering varierar från person till person då man beaktar specifika förutsättningar, avvikelsernas omfattning samt behandlingens längd. Priset varierar från 29.000 till 59.000 kr. För att få en första bedömning behöver man boka en konsultation, denna är kostnadsfri och det är efter konsultationen som vi kan ge en kostnadsberäkning. Under konsultationen går vi tillsammans igenom önskemål, förutsättningar och reella förväntningar.

Stärk ditt självförtroende med ett vackert leende! För dig som söker tandreglering i Göteborg så erbjuder vi på Tandklinik 19 många års erfarenhet kring området. Jack är bland dem tandläkare som utför flest Invisalignbehandlingar och utöver att behandla patienter så undervisar/föreläser han för andra tandläkare inom Invisalign. Vi erbjuder Invisalign som är en osynlig tandställning som gör att du slipper den klassiska tandställningen. Vi är en personlig privat klinik i Göteborg som sätter dig som kund i fokus.