fbpx

Tandreglering i Göteborg

Home / Estetisk tandvård / Tandreglering i Göteborg

Tandställning

De flesta människors tänder blir naturligt sneda. Tandreglering kan rätta till detta genom att justera positionen av tänderna. Det ger en korrekt tuggfunktion, minskar slitage och karies samt ger ett vackert leende. Ett leende kan förändra allt!

Ditt självförtroende. Ditt synsätt. Ditt liv.

Tandreglering med Invisalign

Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. I efterhand kommer du att byta tandskena varje vecka, vilket resulterar att de till slut når sitt beräknade och slutliga position. På detta sätt kan Invisalign förvandla ditt leende utan att störa din vardag.

Så här går det till

Innan din behandlingsplan kan tas fram, skannar vi dina tänder och tar fram ett digitalt avtryck av dina tänder. Detta för att avgöra om de kan regleras med hjälp av Invisalign. När det blivit bekräftat upprättas en detaljerad plan på hur behandlingen ska gå tillväga, med hjälp av ett 3D-verktyg. Här kan vi enkelt visualisera hur dina tänder kommer förflyttas under behandlingens gång. Därmed kommer du att kunna se hur det eventuella resultatet kan bli innan behandlingen påbörjats!

När du väl inlett din Invisalign-behandling kommer du att bära varje uppsättning specialgjorda tandskenor i 7-dagars perioder, tills tänderna når sitt beräknade och slutliga position.

Vad kommer behandling att kosta?

Kostnaden för tandreglering varierar från person till person då man beaktar specifika förutsättningar som är individuellt samt behandlingens längd. Priset varierar från 30.000 till 60.000 kr och fastställs efter konsultationen.

Stärk ditt självförtroende med ett vackert leende! För dig som söker tandreglering i Göteborg så erbjuder vi på Tandklinik 19 många års erfarenhet kring området. Vi erbjuder Invisalign som är en osynlig tandställning som gör att du slipper den klassiska tandställningen. Vi är en personlig privat klinik i Göteborg som sätter dig som kund i fokus.