Tandreglering i Göteborg

Home / Estetisk tandvård / Tandreglering i Göteborg

Tandställning

De flesta människors tänder blir naturligt sneda. Tandreglering kan rätta till detta genom att justera positionen av tänderna. Det ger en korrekt tuggfunktion, minskar slitage och karies samt ger ett vackert leende. Ett leende kan förändra allt!

Ditt självförtroende. Ditt synsätt. Ditt liv.

Tandreglering med Invisalign

Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. Efterhand som du byter tandskena varje vecka kommer dina tänder att, lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge. På detta sätt kan Invisalign förvandla ditt leende utan att störa din vardag.

Så här går det till

Innan din behandlingsplan kan tas fram, skannar vi dina tänder och tar fram ett digitalt avtryck av dina tänder. Detta för att avgöra om de kan regleras med hjälp av Invisalign. När det blivit bekräftat upprättas en detaljerad behandlingsplan med hjälp ett 3D-verktyg. Här kan vi enkelt visualisera hur dina tänder kommer flyttas under behandlingens gång och du kan se hur resultatet kommer att se ut redan innan den påbörjats!

När du väl inlett din Invisalign-behandling kommer du att bära varje uppsättning specialgjorda tandskenor i 7-dagars perioder. Efterhand som du arbetar dig igenom serien av tandskenor kommer dina tänder att börja röra sig gradvis, lite i taget, tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Vad kommer behandling att kosta?

Kostnaden för tandreglering är beroende av dina specifika omständigheter samt behandlingens längd. Priset varierar från 30.000 till 60.000 kr och fastställs efter konsultationen.

Stärk ditt självförtroende med ett vackert leende! För dig som söker tandreglering i Göteborg så erbjuder vi på Tandklinik 19 många års erfarenhet kring området. Vi erbjuder Invisalign som är en osynlig tandställning som gör att du slipper den klassiska tandställningen. Vi är en personlig privat klinik i Göteborg som sätter dig som kund i fokus.