Tandblekning i Göteborg

Home / Estetisk tandvård / Tandblekning i Göteborg

Kom in till oss för ett vitare leende! Vi har många års erfarenhet av tandblekning och hjälper dagligen våra besökare med kosmetisk tandvård. Vi vill vara den självklara kliniken för dig som letar efter tandblekning i Göteborg. Hos oss får du ett personlig bemötande av vårat kunniga team där helhetsupplevelsen och kvalitet står i fokus.

Den bästa kickstarten för ett vitare leende!

På kliniken kan vi erbjuda en professionell och säker tandblekningsmetod.

Individuellt framtagna skenor för Opalescence-blekning

Vi börjar med att noggrant och grundligt rengöra dina tänder. Därefter tillverkas ett par individuellt anpassade blekningsskenor som passar just dig och dina tänder. Tillsammans går vi sedan igenom användningen. Du sköter blekningen själv i hemmet, perfekt för alla som vill ha många möjligheter. Appliceras dagtid eller på natten. Ger professionella resultat på ett säkert, effektivt och individuellt anpassat sätt, bekvämt i ditt eget hem.
Glöm inte att du kan använda dina blekskenor i flera omgångar och i flera år framöver, därför blir denna metod väldigt billig i längden!

Se hur en tandblekning går till.

  • Minst 3 mån innan tandblekningen ska du ha utfört en undersökning hos oss, så att tänderna är rengjorda från tandsten och att du inte har några hål.
  • Porslinskronor och plastfyllningar bleks inte.
  • Gravida och ammande bör undvika tandblekning.
  • Åldersgräns 18 år.